Yhteystiedot

Kaisu Nurminen/
p.050 3251221
kaisu@kissankulma.fi

Hämeen Härkätie 136
13500 Hämeenlinna

Aukioloajat

ma-pe klo 9-17
la 9-15
sunnuntaisin suljettu
Juhannuksena 19-21.6 Suljettu

Löydät meidät myös Facebookista!

Uutiset

29.6.2020Eläinpiha avoinna:)Lue lisää »19.5.20193.6 aukeaa taas eläinpihaLue lisää »5.12.2018Kesäleirit 2019Lue lisää »19.7.2016Ajo-ohjeet KissankulmalleLue lisää »2.4.2019Hevosten Shivers-Match ShowLue lisää »20.9.2018Eläinpiha suljettu tämän vuoden osaltaLue lisää »1.4.2018Koirien mätsäri & Hau-Hau kanakierre syöntikilpailu 27.5.2018Lue lisää »

VUOKRAUSEHDOT

6.7.-2.8.2015

 

* Vuokraus on valvottua ja siita syystä ratsastuksen tapahtua klo 9-19 välillä, kuitenkin niin että vuokraaja ottaa huomioon mahdolliset ratsastustunnit, joiden aikana ei kentälle välttämättä pääse. (KORKEINTAAN 6 ratsukkoa kerralla kentällä ja valmennuksien aikana VAIN valmennukseen osallistuvat)

* Ratsastusajat sovitaan etukäteen niin että Kaisu, Heidi tai tallityöntekijä on aina paikalla ratsastuksen ajan.

* Hevonen / poni on vakuutettu, siitä ei vuokraajan tarvitse huolehtia. Muistathan itselle jonkun seuran jäsenyyden (esim. Kanta-Hämeen ratsastajat) tai Green Cardin, joissa mukana vakuutus itselle, jokaisen vakiratsastajan täytyy kuulua seuraan tai omistaa Green Card.

* Vuokraus maksetaan etukäteen

* Ratsastaa saa enintään 2,5h päivässä. Oletuksena on että joskus mennään vähän kevyemmin(esim. vain tunti) ja sitten joskus rankemmin.

* Yleensä ratsastetaan koko aika kerralla, mutta joskus voi ratsastaa niin että aamupäivällä ja uudelleen iltapäivällä.

* Kengityksestä huolehtii Kaisu, eli se sisältyy hintaan.

* Vuokraushintaan ei tule muita maksuja.

* Jos hevonen sairastuu tms. on vuokraajan "omavastuu" aika 3päivää, jos siinä ajasta ei hevosta saada kuntoon niin ratsastajalle korvataan loput päivät maksamalla niistä raha takaisin.

* Vuokraaja pitää yhden vapaapäivän viikossa hevosella.

* Vuokra-aikana ei hevosella/ponilla ratsasta muita, jos vuokraajan esim. oma perheenjäsen haluaa kokeilla ratsastusta on se mahdollista mutta se on ilmoitettava etukäteen.

* Vain yksi vuokraaja hevonen/poni.

* Vuokraaja sitoutuu noudattamaan tallin sääntöjä, jotka ovat nähtävlillä tallin ilmoitustaululla.

* Jos hevonen sairastuu/vahingoittuu niin ei vuokraaja ole korvausvelvollinen, ellei sitä ole itse aiheuttanut omalla laiminlyönnillä tai huolimattomuudella.

* Hevonen on täysihoidossa eikä vuokraajan tarvitse huolehtia sen ruokkimisesta, karsinan siivoamisesta yms.

* Varausmaksu on 60€, joka maksetaan varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta ellei kyseessä ole sellainen sairaus joka estää vuokraamisen (tai hevonen ei ole ratsastuskunnossa).

* Alaikäisellä tulee olla huoltajan suostumus.

* Tämä sopimus tulostetaan ja allekirjoitetaan.